SoftFil® Topilase®: Všetko, čo potrebujete vedieť o novej lokálnej starostlivosti na báze hyaluronidázy

SoftFil® Topilase® je najnovší produkt v rade profesionálnej kozmetiky pred a po ošetrení SoftFil® Post Act Solutions. Jeho unikátna a 100% prírodná receptúra ​​predstavuje revolúciu v oblasti estetickej medicíny. Hyaluronidáza je po prvýkrát dostupná ako produkt lokálnej starostlivosti a predstavuje neinvazívnu a účinnú alternatívu pre lekárov a ich pacientov na korekciu prebytočnej injekčnej kyseliny hyalurónovej a zlepšenie výsledkov injekcií.

SoftFil® Topilase®: revolučná kozmetika s viacerými oceneniami

SoftFil® Topilase® je produkt, ktorý poskytuje estetickým lekárom nový spôsob vykonávania ich práce, ktorý injekčná hyaluronidáza neposkytuje. Jeho prvý účinok je najzrejmejší: upravuje nepravidelnosti pokožky spojené s injekciami kyseliny hyalurónovej. Pacientom, ktorí si neželajú injekciu alebo chcú len korigovať drobnú nedokonalosť, teda ponúka neinvazívnu alternatívu bez vedľajších účinkov. Ale táto starostlivosť je tiež revolučná, pretože umožňuje nielen upraviť, ale aj sublimovať výsledky injekcií. Malé množstvo produktu nanesené na pery optimalizuje estetickú starostlivosť tým, že zaistí prirodzený výsledok, ktorý je pre pacientov taký uspokojivý. 

ocenenia-topilase

SoftFil® Topilase získal od svojho uvedenia na trh tri ocenenia, ktoré uznávajú jeho účinnosť a zdôrazňujú inováciu, ktorú predstavuje pre estetickú medicínu:

  • Cena za výskum a vývoj v estetickej medicíne udeľovaná cenou Medical Aesthetic Awards organizovanou časopisom Anti-Âge . 
  • Cenu za najlepšiu inováciu v Poľsku udelila Stowarzysowanie Lekarzy Dermatologów Estety~ (Poľská spoločnosť pre estetickú dermatológiu) na 17. ročníku Perły Dermatologii Estety
  • Cena za najlepšiu kozmetiku v Monaku od AMWC Aesthetic Medicine Awards 2022.

SoftFil® Topilase®: ošetrujúci prípravok určený na korekciu prebytkov, ale aj na zlepšenie výsledkov injekcií kyseliny hyalurónovej.

Hoci sa injekcie kyseliny hyalurónovej používajú na vyplnenie vrások a obnovenie objemu tváre, netreba zabúdať, že tieto injekcie si vyžadujú veľkú ostražitosť, zvládnutie anatómie a skutočnú znalosť injekčných techník a nástrojov. Topilase® je lokálna, ľahko použiteľná a účinná liečba. Je to alternatíva pre lekárov, ktorí teraz dokážu korigovať nedokonalosti spojené s injekciami kyseliny hyalurónovej a zlepšiť výsledky po ošetrení.

Túto inovatívnu starostlivosť možno použiť na všetky oblasti tváre, tu sú niektoré špecifikácie:

Opuchy pod očami (Tyndallov efekt):

Injekcie do oblasti očných kontúr, ako napríklad ošetrenie tmavých kruhov pod očami, sú jemné a často podliehajú nevzhľadným vedľajším účinkom. Po injekcii kyseliny hyalurónovej je možné pozorovať výskyt vačkov pod očami nazývaných Tyndallove efekty: migráciu kyseliny hyalurónovej pod kožu a vytvorenie gule s modrosivými odleskami pod okom.

tyndallov efekt

Vľavo: Pred akoukoľvek aplikáciou Topilase Vpravo: Výsledok po 3 použitiach Topilase.

V tomto prípade odporúčame naniesť dve po sebe nasledujúce tenké vrstvy Topilase® na spodné viečko a miesto niekoľko minút mechanicky masírovať. Pre lepšie výsledky je možná aplikácia dermarolleru prispôsobeného danej oblasti. V závislosti od prípadu môžu byť na dosiahnutie očakávaného výsledku potrebné 1 až 4 sedenia, každé s odstupom jedného týždňa.

topilase-article

Vylepšite si aplikácie kyseliny HA do pier:

Kto nesníva o dokonalých perách? Vďaka rýchlej popularite injekcií do pier na celom svete mnohí pacienti získajú plnšie pery v priebehu niekoľkých minút pomocou injekcií kyseliny hyalurónovej. Napriek tomu sa u pacientov po injekciách niekedy pozorujú vedľajšie účinky, od jednoduchého pocitu napätia až po prípady modrín v tejto vysoko vaskularizovanej oblasti.

topilase foto

1. Pred aplikáciou, 2. Po aplikácií kyseliny hyalurónovej, 3. Okamžite po 1 aplikácií Topilase®.

Lekárom odporúčame, aby zaradili SoftFil® Topilase® do svojej estetickej rutiny a po injekcii naniesli kvapku produktu na pery. Toto použitie produktu umožňuje pacientovi odísť z praxe s upokojenými perami, bez akéhokoľvek nežiaduceho napätia alebo opuchu. Toto gesto v konečnom dôsledku zlepšuje výsledky injekcií kyseliny hyalurónovej do pier a dosahuje prirodzený výsledok, ktorý si pacienti želajú.

Pri starých injekciách môže lekár naliať 2 kvapky SoftFil® Topilase® na pery a dobre mechanicky vmasírovať, aby sa výplň jemne naniesla. Pre dosiahnutie najlepších výsledkov odporúčame použiť špeciálny dermaroller na pery SoftFil® Skin Roller na požadovanú oblasť.

Fotky

OPUCH. A okamžite po jednom použití Topilase®

Úprava opuchov

SoftFil® Topilase® je skutočným partnerom, ktorý sa stal nevyhnutným v praxi estetickej medicíny. Množstvo produktu, ktoré sa má aplikovať, a počet sedení potrebných na úpravu opuchu pozorovaného po injekcii kyseliny hyalurónovej závisí od štyroch faktorov:

– Množstvo vstreknutého plniva
– Textúra plniva
– Dátum vstreknutia
– Hĺbka vstreku

Topilase® je prípravok určený na použitie lekárom a jeho aplikácia si vyžaduje lekársku diagnózu. Po injekcii môže byť pozorovaný opuch, ako sú uzliny a každý prípad si vyžaduje špecifickú analýzu. Na dosiahnutie optimálnych výsledkov môžu byť potrebné 1 až 4 sedenia za predpokladu, že sa dodrží protokol používania.

 topilase príklady použitia

Pred: Povrch pokožky s nerovnosťami. Po ošetrení: Po jednom týždni a jednom sedení s Topilase®

topilase príklady použitia3

Pred: Povrch pokožky s nerovnosťami. Po ošetrení: Po jednom sedení s Topilase® - Hladšia pokožka bez povrchových nerovností.

Ako optimalizovať svoju starostlivosť Topilase® s kozmetickým radom SoftFil®?

Topilase® môže byť ponúkaná ako kompletná starostlivosť s kozmetickým radom SoftFil® Post-Act Solutions. Po aplikácii Topilase® je pre dobré pôsobenie prípravku a kľúčová je ručná masáž. Okrem toho bol navrhnutý kozmetický rad na optimalizáciu výsledkov lokálnej starostlivosti na báze hyaluronidázy. V prvom rade sa pre lepšiu účinnosť dôrazne odporúča aplikácia nášho SoftFil® Skin Roller .

Potom neváhajte použiť náš vibračný masážny prístroj po injekcii SoftFil® na správnu distribúciu SoftFil® Topilase® a stimuláciu fibroblastov.

Nakoniec pre ešte uspokojivejší výsledok odporúčame použiť SoftFil® Post-Act Mask, hydratačnú masku, ktorá rozžiari a zjemní pokožku. Tieto ultra-výkonné masky s overenými výsledkami zanechajú pleť dvakrát hydratovanú už za 15 minút.

post act doplnky

Pokiaľ máte záujem o uvedený produkt kliknite SEM.

Prajeme vám skvelý estetický zážitok s produktmi SoftFil®!


V prípade záujmu o informácie týkajúce sa vašej objednávky nás prosím kontaktujte na našej infolinke +421 903483737, alebo písomne na email objednavky@zollnermedical.com.

Máte estetickú kliniku alebo ste lekár? Máte záujem o nové produkty? Radi by sme vás k nim zaškolili, preto neváhajte a dohodnite si školenie u nás ešte dnes. Prosím kontaktujte nás na +421 911373743, alebo email info@zollnermedical.com, kde vám radi poskytneme všetky informácie ohľadne školenia.

Máte salón krásy, alebo ste kozmetička? Máte záujem o nové kozmetické produkty a radi by ste sa nechali aj zaškoliť? V prípade záujmu o absolvovanie školenia nás prosím kontaktujte na našej infolinke +421 911613737, kde vám radi poskytneme všetky informácie ohľadne predmetného školenia alebo na email denisa.kurtiova@zollnermedical.com.

Zöllner Aesthetic Academy je tu práve pre vás. Neváhajte a ozvite sa nám ešte dnes! Radi vás zaškolíme, poskytneme všetky dostupné marketingové materiály pre

  • Facebok prezentáciu
  • Instagram prezentáciu
  • Webovú prezentáciu produktu pre váš web
  • Roll-upy, banery a polepy okien, letáčiky a plagáty, stojany a pod.

ale hlavne máme všetok čas vesmíru, aby sme vás čo najlepšie podporili a pevne stáli pri vašom úspešnom napredovaní! Pretože pokiaľ chceme byť úspešní, musíme napredovať spoločne. 

Váš Zöllner Medical tím 

Pharm.Dr.Jana Hrušková min Denisa Kurtiová min

Pharm.Dr.Jana Hrušková, 

Prokurista

Denisa Kürtiová,

Cert. školiteľka